Tisdag!

2 helt ok första arbetsdagar efter semestern. Tänk vad lättare det känns att jobba när det inte är något på kvällarna. Men snart börjar alla aktiviter och då är det fullsmetat nästan varje kväll. Förmodligen kommer Moa ha något varje kväll, måndag-torsdag. Konfirmationsdags för henne och något som inte var i våras. Sen är det fotboll och ridning förstås.
Tur att jag och Helena turas om att köra Moa och Emmy. Emmy spelar fotboll i samma lag som Moa, rider i samma grupp som Moa och konfirmationen är samtidigt som Moa!

Uffe försökte att jobba i går men fick ta sig hem efter 3 timmar. Jätte mysko känningar runt hjärtat har han.
Han var till husläkaren i dag och läkaren tyckte att Uffe skulle gå och leta efter mask och sen gå och fiska!!!! Ja, han fick göra ett EKG som visade liknande kurva som förut. Inte helt ok kurva men inget dom kan säga vad det beror på. Uffe ville han en remiss till någon specialist men se där blev det ett nej!
Uffe tvingade sig själv att måla på Moas hus och efter det så var känningarna tillbaka i bröstet....??


Moa sitter och målar sitt hus med grundolja!

Var i går och tittade på 2 "våra" ankbebisar som vi sålde till Camilla.

Jag fick tårar i ögonen för dom var så fina!
Måste ta mig till Anna för att titta på dom 4 ankisarna hom köpte. Är så nyfiken på hur den svarta ser ut när den är större!

Kommentarer
Postat av: Angelica

OK tack för nummret..

Med valpar vet jag inget ännu, sist så såg vi ju inget förens valpen föddes. Men hon har gått upp i vikt och magen har ju blivit större så så mellan den 25-30 så väntas valpar om det är något.

hih.

2010-08-04 @ 08:41:16
URL: http://angelicacomet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0