Västerås dag!

Tanken var att jag och tjejerna skulle shoppa i V-ås i dag men en av tjejerna blev kvar på Toyota...
Vi åkte nämligen först till Uffes jobb för att hälsa på och provsitta bilar!
Moa och jag tjoar och provsitter dom lyxigaste bilarna förstås!
Lexus!!!


Moa hitta en liten sportbil som hon tyckte passa henne perfekt!


Tindra hon blev kvar på Uffes jobb där hon jobbade med lite av varje, Öppna kuvert, skriva hylletiketter m.m. Som tack för hjälpen fick hon 2 cd-skivor och godis. Ena cd:n var Petter som hon gillar.

Medans Tindra och Uffe tjänade pengar så gjorde Moa och jag tvärtom....vi gjorde av med pengar! Blev nya stövlar till mig, skor till Moa och lite annat småplock.
Efter shoppande och jobbande så åt vi alla fyra middag på TexMex!

Jo, förresten Moa och jag köpte något som jag inte köpt på flera år...nyårsraketer. En sån där tårta med massa raketer som sköter sig själva efter en tändning. Några paket med krypande ormar och snurriga smällare!
Så i morgon ska jag skjuta bort 2010 i universum!


Lååång tid!

Nu har mina tjejer varit bort för länge, både Tindra och Moa har varit i Väsby sen julaftonskväll. Livet börjar bli lite enformigt hemmavid och saknar att snusa på Tindra. Skönt att i morgon kväll så är dom hemma igen! Det har förstås varit både skönt och välbehövligt att Uffe och jag varit själva. Till och med så att vi var jobb-lediga och hann ifatt att prata samt bara-vara!

I dag köpte jag en familjealmanacka för 2011, tänk jag skrev rätt år direkt....känns som om jag har förhoppningar inför ett nytt år. Lite nya tag och önskningar att det nya året kommer att bli bra!
2010 är för mig redan förbi och det säkert för att slutklämmen på året inte har varit så munter. Men nu är snart året slut och därmed kan jag, förhoppningsvis, lämna det trista kvar i 2010!!!

JulDag!

Julafton med mina underbara barn, min man, mina föräldrar och min svärmor var det i går!
Bästa julklappen var att jag kunde slappna av och njuta, trodde jag skulle vara lite off men så var jag inte.
Tomten kom med världens bästa julklapp(ar) till mig....Spa-vistelse som sönerna gav mig och det ska vi göra ihop. Längtar att få tillbringa en dag med Jonny & Tomas. Det har vi inte gjort på flera år, bara jag och mina fina killar!
Av mina föräldrar fick jag och Moa ett dygn på Hasseludden med övernattning och behandlingar. Så nästa år blir det en mor och dotter helg samt en mor och söner helg!

Just nu har jag en Uffe som sitter och stönar bredvid mig....han prövar sin massage-sits alltså. Han fick en Shiatsu 3D-sits av sin mamma!


Hipp Hipp Hurra!

För Tindra i dag!

Tidigt upp för att gratta våran älskade tjej som blir 7 år!

Måste pröva födelsedagspresenten, Rosa Mini Laptop med liten rosa mus!


Mitt Mantra!

Inget Fel/Olämplig i något som gjorts, det vill säga helt Ok Beteende Därför Ingen Tanke på Maria!

Veckans Horoskop!

Vecka: 50 (2010-12-13 - 2010-12-19)
Människan är så skapad, att för att hon ska kunna undvika smärta, minns hon orsaken till den och aktar sig för att upprepa sina misstag.
Det kanske inte är så lätt för dig att glömma en tråkig händelse i det förgångna, men försök i alla fall.
Du blir mycket lyckligare när du tänker tillbaka på de stunder i livet då du verkligen kände dig glad.


Natt eller?

Näe, klockan är eftermiddag!
Efter morgonbestyren och lämnade av Tindra till fritis så kände jag att inte orkade jobba. Skönt att ha ett jobb där jag kan styra lite själv. Nu är ju nackdelen att måste jobba in det och ingen annan gör mitt jobb!
Så la mig i sängen och somnade, vaknade 13.10 och tänkte "Åh, vad skönt klockan är 1 och väckarklockan ringer om 5 timmar". Märkte dock att det var ett konstigt sken ifrån Moas rum. Jag går in och drar rullgardinen, för Moa är sjuk och jag har svårt att sova när det är ljust.
Tillbaka till min säng för att sova så ser jag att Tindras säng är tom....Nej, var är hon? Ja, hon kanske är sjuk och är nere med Uffe. Varför skulle hennes säng vara tom mitt i natten. Hinner tänka att jag inte kan vara hemma med henne eftersom jag måste jobba. Traskar ner för att leta rätt på Tindra och oj....klockan är ju 13.20 på dagen!
Så nu är jag smått förvirrad och har börjat med morgonbestyren för andra gången idag den 13/12. Kaffe, data och sen dusch!

Vänder snart!

En sak vet jag att om 10 dagar så börjar det bli ljusare på dagarna. Och hoppas även att allt annat vänder till det ljusare också och det inom 10 dagar. Börjar bli sliten av allt runt omkring mig....

I helgen har Tindra firats i förskott, blir ju 7 år på torsdag. Prinsesskalas med 9 prinsessor på lördagen!

Tårtan på prinsesskalaset var gjord av Hanna och underbart vacker och god!
http://hannaspieceofcake.blogspot.com Kika in på Hannas sida, där det finns så fina tårtor som hon skapar!

Tidigt upp på söndagen för att köra Moa till Lucia-triangeln i fotboll. Vi stannade kvar och tittade på matcherna som gick sisådär men Moa hon var bra iallafall!
Mina föräldrar och Uffes mamma kom också till fotbollen för att efter det åka med hem till oss och fira Tindra. Även Jonny med sin vackra flickvän ville gratta lilla lillasyster. 
 Min kloka och vackra svärdotter!

Synd att inte Tomas kunde vara ledig från sitt jobb men jag träffar dom stora barnen på julafton. För mina barn vill fira jul ihop och det hos mina föräldrar.

Brorsorna hade köpt ett dockhus till Tindra, mormor och morfar hade köpt dockor till huset. Tur att storebror Jonny är byggare för han byggde ihop dockhuset!


Hur? Tänk?

Hur visar man att man bara älskar en person?
Hur övertygar man att den andra inte betyder något?
Hur kan man radera det som har skrivits och gjorts?
Tänk om tiden kunde vridas tillbaka!
Tänk vad bra det skulle vara om svaren på hur fanns!


Fel räknat!

I morgon ska Tindra ha rosa prinsesskalas, 10 prinsessor är bjudna och med Tindra blir det 11 stycken! Och jag har bara 10 godispåsar, 10 tallrikar, 10 prinsesskronor, ja allt blir 10 men inte prinsessorna! Tindra sa dock att hon kan vara utan om nu alla tjejerna kommer!

Lita!

Vad ovant och jobbigt det är att inte kunna lita på några!
Att inte vara säker på eller förvissad om att det sköts snyggt Tilliten gör att min magkänsla säger att inte allt går rätt till! 
Inte tro på personerna eftersom mitt förtroendet för dom är lika med noll! 

forts. M

Martyr-stämpel har jag stämplat i min panna och alldeles själv har jag gjort det!
I dag har jag satt den på mig för att jag skulle behöva vila men har en del att göra hemma. Sånt som inte blev gjort i går av någon annan och sånt som inte skulle bli gjort av någon annan än mig i framtiden heller!
För att tycka synd om mig som är snorigt-trött med halsont så stämplar jag Martyr i min panna!

Men igår var jag riktigt duktig för jag ringde om städhjälp till jobbet. Tänk om jag hade någon att ringa som kom och hjälpte mig hemma också!
Trist men jag kanske vänjer mig någon gång eller så dör jag som Martyr-Maria.....det ska ju vara fint att dö som martyr iallafall!

M!

Måndag och jag är ledig, jobbade i 12 timmar i går!

Maria Montazami är min idol! Hon var gäst på Mix Megapol nu på morgonen. Hon är så härlig, klok och helt underbar. Tänk om hon kunde få en egen talkshow....

Maria Berglund är jag och är lite förkyld och en mamma som vill vara mer mammig av mig. Baka pepparkakor och lussebullar med tjejerna. Julförberedelser alltså, som jag inte tar mig tid och orka att göra!

Mysa någonstans, hemma eller borta, med min man skulle inte sitta helt fel....En helg bara han och jag står högst på min önskelista! När? Var? Hur?

Måstena måste göras eller jag vill göra dom sakerna. Försöker ibland, ytterst sällan, att inte tänka måste om saker som behövs göras. Har hört att man istället ska tänka "jag vill" och inte "måste göra". Hur svårt kan det va?....jätte svårt! Försöker iallafall...i dag vill jag tvätta, bädda nytt, gå ut med soporna, vika tvätt och mycket mera!


Så mycket bättre!

Nu var min tanke att skriva om programmet "Så mycket bättre" men rubriken stämmer in på annat också!
Så jag börjar med programmet på tv4 som är så bra. Underbart att få se kärleksfull respekt mellan deltagare och inte massa smutskastning. Pluras tårar när han blir berörd och vackra ord till varandra!

Nu till det andra....nu är allt så mycket bättre hos mig och med mig! Lite naggad i själen och små dippar ibland! Men det mesta känns positivt håll! "Pepparx3"!  Fast skör är jag!

Underbart!

Älskar att stå och prata med Tärnan medans jag hjälper henne i ladgårn! Mata Tomas & Tony (stutarna), sopa och babbla.
Och nu doftar jag ko, tycker det luktar så gott!
Tack för att du finns min underbara Tärna och gör mig så glad!

Bekräfta!

Bekräfta mig!
Intyga mig genom handling!
Visa mig med små meddelanden!
Överrös mig din närhet!
Fyll mitt inre av dig!
.....att du vill ha mig och ingen annan!


RSS 2.0