Snålheten bedrar....

....visheten! Och att jag inte lär mig att köpa det som är bäst utan tar det som är billigast. Sen svär jag över produkten för att den är så dålig!
Diskmedel...varför köper jag inte Yes varje gång? Näe, prövar och köpa ett billigt diskmedel! Som inte är diskmedel utan bara vatten i flaskan!
 

Toapapper är ytterliga en sak jag "prövar" att köpa något annat märke än jag brukar. Vad händer!! Är som att torka sig med ett 100 grams A4-papper!!!!!

Från och med nu, för att slippa irritera mig, ska jag bara köpa Yes och bra skithuspapper!!!!

Käftis & skruttig man!

Tycker så illa om Tindras tandläkare...ingen höjdare att gå med Tindra till henne. Hon skällde ju ut mig förra gången jag var där, för att jag fråga Tindra ifall det gick bra!
I går så skulle det tas bild på Tindras tand och Tindra tycker det är så obehagligt med saker i munnen. Så hon började gråta hysteriskt och en stor pöl med tårar på stolen. Tandläkaren var inte ett dugg pedagogisk....Jag som är så bortskämd med att ha haft en super bra tandläkare innan. Alla barnen tyckte om att gå till henne fast det var en tandläkare.

Uffe kom hem igår från innebandyn och mådde jätte konstigt. Väckte mig och ville att jag skulle göra honom sällskap eftersom han mådde så dåligt. Hans syn var jätte underlig, såg inte i pereferin med ena ögat, huvudvärk och vinglig. Han kände sig så dålig att han ringde sjukvårdsrådgivningen. Där trodde dom att det är något med ögonen och att han skulle kontakta ögonläkaren.
I morse hade Uffe samma symptom fast inte lika mycket. Så han ringde till ögonläkaren men dom i sin tur tror att det kan vara blodtrycket, migrän....alltså inget med ögonen. Varför dom inte tror att det är ögonen är att det har gått tillbaka.
Uffe mätte blodtrycket hemma och den var superbra! Så nu är det bara att avvakta och hoppas att alla symptom går över.
Nu kom Uffe in efter att ha försökt att skotta snö men han kände att det inte var bra att anstränga sig. Bra att han stoppar men inte bra att det inte är bra med min älskade man!


Hurra, Hurra, Hurra!

 Grattiskramar idag till min svärdotter och lycka till med tentan!

Stora klappar-dagen!

Vart kommer all seg-slö-slapphet ifrån? I dag har den iallafall varit i min kropp hela dagen lång. Undrar om såna dagar skulle komma mindre ofta ifall jag tog en prommis varje dag? Dom säger det, dom som vet, att man blir piggare av att röra på sig. Det trista är att i början så blir jag tröttare och jag vill ha resultat efter första promenaden!!!
För att muntra upp mig själv i seg-slö-slapphets tillståndet så har jag ett knep. Jag klappar mig själv på axeln så fort jag gjort något. Några klappningar har min axel fått i dag! 2 x lagat mat-klapp, mocka-djuren-klapp, vika-tvätt-klapp, plocka-ur-diskmaskins-klappen och inte minst röja-upp-klappen! Oj, jag har nog inte varit så slö men det är saker jag gör varje dag....fast jag brukar inte klappa axeln varje dag när jag utfört dom!

Hur Funckar musiken!

Tindra har varit med sin klass på Västerås konserthus i dag och hört föreställningen Hur Funckar musiken. Eva Funck från Bollibompa berättade och Västerås sinfionetta spelade.
Barnen fick pröva att spela olika instrument och Tindra pröva bas och tvärflöjt.

Ad Astra!

Tindra har börjat på teater. Cameleonternas barnverksamhet Ad Astra.
Tindra var så nervös innan och fjärilarna i magen gjorde henne illamående. Väl där så flög fjärilarna iväg och hon tyckte det var roligt. Nästa vecka är det inget eftersom det är sportlov och det tyckte inte Tindra om. Hon vill gå på teater i 100 år utbrast hon på vägen hem!


VINTERBLOGG!

Snö och kyla både ute och här!

Gaveln på vårat underbara hus! Till vänster (utbyggnaden) är en stor inglasad altan!


Ankisarna på promenad! Först går Wilda & efter kommer Wille!

'
Jag & Matti värmer hos i solen!


Jag & min istapp....näe, jag slickar inte på riktigt så ingen mask-i-magen!!!


Moa & skotern & hennes kompis Emmy ska snart också köra!

Mardröm eller?

En kompis till oss har suttit i ett stillastående lok på ett spår någonstans i skogarna utan för Göteborg i 24 timmar!!!
Inte nog med att han suttit där han suttit utan han fick magsjuka och har spytt i sin ensamhet! För att få något att dricka så har han fått smälta snö.....för mig skulle det vara en mardröm att sitta fast i ett lok och spy!!!
Väntar på att få höra om han har kommit hem ikväll, stackarn!


En annorlunda dag!

Tyckte allt var så trist i morse. Kände mig låg och irriterad när jag väckte Uffe vid ½ 10. Angelica ringde och fråga ifall vi ville vara barnvakt till Nova och Tyra i några timmar. Sa ja och jag blev på så glad och uppåt!
Tänk att 2 små tjejerna kan få en sur kärring och bli på bättre humör!


Nova, snart 3 år! Lite blyg för Uffe i början men efter ett tag så försvann blygheten.


Tyra, 9 månader! Tindra hjälpte till och mata. Kladda, prata och bita fast skeden mellan tänderna! Lycklig ser lilla kladdis-busfröken ut iallafall!


Leende Uffe och en liten fröken som väntar på maten!

Alla låg sen i soffan och vila efter lunchen en stund. Efter lite vila så åkte vi till våra kompisar och titta på deras 1 vecka gamla lamm. En liten sak som inte dens mamma ville veta av. Jag fick mata den med nappflaska, så mysigt!
SMAKEN är SOM BAKEN...

....delad!! Jag och min man har inte samma musiksmak eller tjejsmak....ja, jag undrar ibland om jag har fel uppfattning om hur jag själv är!
Uffe´s tjejsmak är "a´la Kitty Jutbring-stil". En tjej som är gapig, pratar först & tänker sen, är lite "koko" och alldeles för mycke, enligt mig. Är jag en "a´la sån"?
Min musiksmak är absolut inte tjejer som spelar rock som Uffe´s smak är.
Jag tycker det är så osexigt med tjejer som står med elgitarr/elbas och svänger med håret. Ser så groteskt ut med en sak, basen, hängandes på en späd kropp. Attityden med tungvisande, fingerspretande och sminksvettigt fejs är inte en höjdare för mig.
Uffe älskar just hårdrockiga rockspelande tjejer! Han diggade Crucified Barbara på Mello igår och absolut inte jag!! Jag heja på Timotej och Darin, såklart!

Rösta på min tuggum!smak!

Jag har kommit på en ny tuggummismak! Toy+Guava+Acai och namnet på smaken är RefreshEnergy.
Ni kan hjälpa mig att vinna 100 000 kr så gå in på www.hundratusen.nu/mix/WcON.

2 Trallande jäntor!

Tindra och hennes kompis Sofie skrev en egen låt igår. Båda två vill kunna se sig själva sjunga på youtube och det kan dom nu!
http://www.youtube.com/watch?v=fTxcM3629zs

JAG ÄLSKAR SNÖ & KYLA!!!

Tänk vad underbart det är:
att vakna varje morgon och undra hur mycket det har snöat under natten!
att slippa raka benen eftersom jag inte behöver ha bara ben!
att först borsta bort lössnön på bilen och sen skrapa rutorna!
att man får gratis träning att pulsa i snön ut till djuren!
att det är så spännande ifall bromsarna har frysit och jag slipper att åka någonstans!
att jag inte har några blommor som geten Matti äter upp!
att undra hur vägen går när bilens rutor är immiga!
att slippa mygg och ormar!

Oj, vad jag har ljugit.....är sååå less på snöande och minusgrader!!!
Fast när jag skrev ljuget så kändes det mer underbart. Tänk vad omvänd jag skulle bli ifall jag skrev det 100 gånger!


Ingen middag idag igen!

Tredje kvällen i rad som jag inte orkar, hinner eller behöver laga mat. Ganska skönt fast det är emot hur jag brukar göra.
I tisdags så prioritetrade jag snöbollslek på skolgården istället för att laga mat. Så det blev smörgås som middag eftersom jag skulle iväg på möte.  Är stolt över mig och fick även beröm för att jag tog mig tid att göra något spontant. Stress-Maria hinner aldrig göra annat än det som är planerat.
I går åkte jag till Sala för att plocka upp och köra Moa och hennes kompis till stallet som ligger i just Sala. Dom har haft ett skåp i stallet för ridutrustningen men har inte det längre. Så det blir för tungt och långt att bära ifrån skolan till stallet.
Passade på, som man alltid gör när man är i Sala, att handla. Var så hungrig när jag gick på in på ICA eftersom klockan var middagsdags. Kunde inte motstå doften av nygrillad kyckling och en varm kyckling slank ner i kundvagnen. Inte bara grillade kyckling utan även grillade revben och potatissallad hoppa ner. Alltså så blev det färdiglagad middag.
Middag till i kväll tyckte min man att jag inte behövde göra. Eftersom Tindra äter hos en kompis och jag ska på möte så är det bara han och Moa som ska äta. Uffe har haft lite magkrångel så han har ingen aptit och Moa hittar säkert något att stoppa i munnen.
 
Har alltid gjort hemlagad mat till middag ända sen killarna var små. Till och med när jag var själv med killarna och inte var hemma förräns vid 18-tiden så ställde jag mig att laga mat.
Så barnen är vana att det alltid är varm-mamma-lagad mat!


Cajuste, vårt fadderbarn!Tindra, Moa & jag har fått ett fadderbarn genom Hoppets stjärna.
Han är 7 år och bor i Haiti i ett plåtskjul med andra barn. Genom att vi hjälper till med 200 kronor i månaden så han kan gå i skolan.
Tindra är så lycklig över Cajuste! Hon berättar om Bollipompa till honom eftersom han aldrig har sett det. Kanske har han aldrig sett en tv.

Lyckligaste morsan...

....det är jag och inte bara lycklig utan en stolt också!
Tomas, den ena våra söner, har fått jobb på Bauhaus. Är så sjukt glad över att båda sönerna har sluppit att hamna i arbetslöshet.
Ja, Tomas han valde själv att bli arbetslös när han flyttade tillbaka till Stockholm. Tiden utan jobb blev inte mer än i 2 månader. De 2 månaderna såg han mer som semester eftersom han hade jobbat så mycket innan. Sen började han att städa trappor och nu så börjar han på Bauhaus.
När han i december var i Östersund och hälsa på sina polare så hoppa han in och städa på sitt förra jobb. Så inte är han rädd för att jobba och göra rätt för sig. Inte bara han utan även hans storebror Jonny är likadan.
Åh, vad jag är malligt-glad-stolt över våra söner!!!!
 Tomas!

Korvälskande man!

Sitter och letar recept på goda fiskgrytor och säger till min man att det är purjolök i alla rätter. Han tycker inte alls om purjo och utbrister att det är ju bra att man kan byta ut det som står i receptet....exempel fisken mot korv!!!


Gott med lax, musslor, curry och vitlökscream fraishe......
eller så blir det bara med falukorv och curry!

Undrar om jag skulle köra en vecka med bara korvrätter?? Byta ut och bara använda korv...
korvpinnar med mos och romsås,
korvfärssås med spagetti,
korvkarre med potatis och gräddsås,
lövkorv med pommes och bea,
och avsluta veckan med korvvåffla med grädde och hjortronsylt!!


Vackert!

Följer en blogg om en tjej, Anna, som har en aggresiv form av cancer
och i den stod nedanstående underbart fina text.
En natt drömde jag att jag vandrade längs med en strand tillsammans med Herren.
Många scener från mitt liv blixtrade över himlen, och vid varje scen såg jag fotspår i sanden.
Ibland fanns där två par, ibland bara ett. Detta plågade mig eftersom jag vid de
svåra stunderna i livet, när jag plågades, sörjde eller var bedrövad, bara kunde se ett par fotspår,
så jag sade till Herren:
"Herre, Du lovade mig att om jag följde Dig så skulle Du alltid gå vid min sida.
Men jag har sett att det bara finns ett par fotspår i sanden vid mina svåraste stunder.
Varför övergav Du mig när jag behövde Dig som bäst?
Herren svarade:
"De år då du bara ser ett par fotspår, mitt barn - då bar jag dig."
  Av Mary Stevenson 1984

Fast man inte är troende så ger texten mig en otrolig trygghet!

Adressen till Anna´s blogg är http://annajansson73.blogspot.com/


Bli sitt "onormala" jag igen??

Tänk att när jag är sjuk så tror jag aldrig att jag ska bli frisk och få ork igen! Fast jag måste ha varit sjuk ett hundratal gånger förut och alltid blivit bra igen! Inte nog med att näsan rinner nu är det racer-mage också som har attackerat mig!
I dag ska iallafall ta mig till jobbet och vara med på ett möte. Har möte med arbetsförmedlingen om en praktikant som eventuellt ska börja på hos oss. Men går hem efter det och vilar inför morgondagens kvällsmöte som jag behöver vara med på.

Kvinnliga könshormonerna....

....minskar när vi kvinnor blir äldre. Det har redan skett hos mig och jag måste ha fått ett överskott av manliga hormoner. Jag är dunder förkyld, illamående och febrig. Trodde och sa till Uffe i går, när det var som värst, att jag håller på att dö!!! Snacka okvinnligt sagt och typiskt manligt att säga så!
Undrar bara när det kvinnliga draget "dåligt samvete över att man är sjuk" ska gå över? Varför får jag det? Tycker att jag är världens sämsta mamma när jag inte orkar något!

Tillåtande=harmonisk

Berömmer mig själv över att jag inte blir stressad över att vara förkyld. Jag har en viss förmåga att bli urflippat stressig bara jag är trött. I dag känns det skönt att ha ont i halsen, feberkänslig och snorig. Då kan jag vila och försöka att inte tänka på alla måsten!
Fast i morgon (söndag) har jag jobb-möte på kvällen.....och på måndag på dagen samt tisdag och torsdag på kvällen. Trots mötena så är jag inte stressad!
Tänk att jag kan tänka "och är jag sjuk så är jag sjuk och världen går inte under för det". Skönt att min hjärna har lärt sig det....hoppas den inte ändrar tankesätt!

Tjejer vs killar

Helt otroligt att det är sån skillnad på döttrar och söner. Vana från två söner som är vuxna och kan säga det att det är skillnad mellan dom och deras små syrror.
Tonårs Moa är inte alls som killarna var i tonåren. Helt annan attityd och tänkande hos tjejer och killar! Gissa vilket som känns lättast??? En så länge är det killar!
Tindra hon är typiskt tjejig och just nu har hon pratat i telefon med sin kompis i 2!!! timmar! Tror aldrig att killarna pratade i telefon någon vidare lång stund. Men tjejerna kan!


Fullt upp....

....med jobb både projekt & gården. Tycker ibland att det är lite för lite med 15 timmar på varje! Men idag kunde jag gå hem efter 3 timmar. Blir ju alldeles för mycket timmar annars!

Ni stackare som läser min blogg....nu ska jag skriva av mig grrrrrrr! Jag är så himla irriterad på folk som inte gör det dom säger att dom ska. Och särskilt inte när man får j*vligt bra betalt också och redovisar timmar för det!!!
Sen blir jag så arg på mig själv att jag inte säger det till personen ifråga....utan jag slöser min energi på att irritera mig!
Lovar mig själv och inför er att jag SKA påtala till personen att det stöööör mig!!!


1X2

Helgardera mig inför ev magsjuka och förkylning, köpte dofilus & proviva blåbärssoppa. Ja, lite annat blev det också....kuddar till soffan och kläder till Tindra.
Kläder till Tindra är inte det lättaste eftersom hon har storlek 134 så är det ungdomsavdelningen som gäller. Där finns det inga mjuisbrallor och tajts. Jo, tajs finns det men det är så konstigt sliskigt material i dom. Ska kika in på postordersidorna och se om det finns att beställa något som passar!

Vet ni att? nu börjar våren komma, ja höras iallafall! Fåglarna har börjat kvittra och sjunga små trudilutter....så ljuvligt att jag stod ute och lyssnade, blunda och njöt!

Första fallet av...

...kräksjuka hos oss i dag! Tindras fröken ringde och sa att Tindra ville hem för hon hade ont i magen. Jag satt i möte så Uffe hämta hem lilla skruttan. Efter mötet och lite jobb så åkte jag hem. Tindra hade då börja att kräkas. Så nu ligger jag och Tindra och gosar i soffan. Uffe körde jag upp på övervåningen så han får vila där.

I VÄNTAN PÅ....

....förkylning & kräksjuka!
Tindra åkte bil med sin kompis familj i söndags. Under bilfärden så kräktes hennes kompis. Tindra som tycker att när någon kräks är så obehagligt fick panik. Kompisens föräldrar var säkra på att det var åksjuka. Men se det var det inte utan kräkissjukan!!
Uffe har fått värsta förkylningen och är hemma ifrån jobbet.
Så nu är det bara att vänta på att förkylning och kräksjukan drabbar oss!

Hjälp, Kung Bore är under min bil!

Ja, det är helt otroligt! Hur annars kan jag förklara att det är -38 på min biltermometer. Efter att ha åkt ett tag så är det -27....inte så konstigt när Kung Bore blir varm om ryggen genom att ligga där under!
Försöke sparka loss istappar från nummerplåten och is-snö-kockor i hjulhusen. Näe, det gick inte för Kungen klänger sig fast. Börjar bli desperat att han ska hänga efter mig och aldrig släppa taget så att det inte blir någon sommar!!!

SkönDag!

En skön söndag är snart slut och nu är båda tjejerna hemma igen. Så nu är ordningen återställd och jag är redo för arbetsveckan som börjar i morgon!


Denna manick köpte Uffe i förra veckan. Typiskt killmoj det vill säga ganska onödig men kul! Den sätts in i cigarettändaren i bilen sen låter det som en V8 i bilen. Värsta raggarbilen låter våran bil med den inkopplad. När bilen går på tomgång så är det precis som att sitta i en raggarbil!

Min bil tror att Kung Bore har kommit på besök igen....utetempen visar -25. Jag tänkte att den får väl till rätt grader efter en stund. Men icke, den visade ibland -27 och ibland -24. När jag äntligen kom fram till mitt möte så var jag tvungen att fråga hur många grader det egentligen är ute. Svaret blev att det är någonstans mellan -3 och -5, precis det jag tyckte det skulle vara! Så min bil måste ha en väldigt kall punkt precis där termometern sitter!

Kroppsscanning!

En lördag utan några barn blev det, båda tjejerna sover borta tills i morgon. Moa är hos sin pappa och Tindra är hos sin kompis Flippan!
Uffe och jag åkte iväg till Västerås och besökte villa- och hälsomässan. Jag gjorde en kroppsscanning....inte en gång utan på två olika ställen. Är lite skeptisk till att det fungerar så jag ville undersöka ifall det blir samma resultat. Gissa vad?, det blev samma resultat. Trots att jag på första stället skrev att jag vägde 10 kilo för mycket. På den scanningen så var det ingen våg men det var det på den andra.
Min kropp består av:
36,4 % fett....något för mycket! Ingen överraskning för mig!
47,1% vatten....inom normalvärdet.
46,8% muskler...också inom normalvärdet. Det var en överraskning för mig! Trodde att jag inte hade så mycket muskler!
Mitt bukfett är graderat till 7. Ska ligga inom ramen 1-12. Förvånar mig också men kanske är det en muskel som hänger på magen!!!
Nu till den mest oroväckande-nedslående-resultatet....min metaboliska ålder är 54 år!!!! + 9 år.....och det beror på att jag är ett fetto.
Uffe konstaterade att han kom in med en 45-åring och går ut med en 54-åring!!! Kul....Jag kontra med att min hjärna känner sig som en 20-åring. Så om man snittar kroppsåldern med hjärnåldern så är jag 37 år!!!!

Jobba+Gympa+Svulla+Sova

Torsdagen gick åt att vara på jobbet i 9 timmar. Passade på att jobba när Uffe var hemma med Tindra. Hon fick feber efter andra svin-sjuke-sprutan. Tydligen är det oftare att det blir biverkningar av den andra sprutan än den första. När Uffe ringde till skolan så hade redan 8 barn sjukanmälts. Det är väl nästan 20% av alla barn som går i Tindras skola!

Tänk att 15 minuters skumpande på häst kan ge träningsvärk. Ja, nu är det inte bara träningsvärk i insidan av låren utan är öm mellan låren också. Känns inte så skönt när jag sätter mig ner på en stol!

Torsdagskväll är ju gympakväll för mig! Tur att Angelica skulle gå för annars hade latmasken-Maria stannat hemma.
Efter gympapasset känns det så skönt, man är nöjd och glad! Det är en så härlig stämning på gympan eftersom alla känner varandra! Vi skratttar, skämtar och det berättas roliga saker medans vi svettas!
Men jag kan inte fatta varför jag måste svulla mat när jag kommer hem.....är det fettet som skriker "hjälp vi är hungriga" eller min hjärna som säger "Maria, du ska inte gå ner i vikt"?GRATTIS!Grattiskramisar till min älskade son Jonny som fyller 25 i dag!!!

Hoppla, hoppla m.m.!

Vad skulle jag göra utan min lediga dag under veckan? Jo, gå under. Grymt skönt att komma ifatt med hemmagörandet!

Glömde totalt bort att Tindra skulle ta sin andra svinsjukespruta. Såg vid 11 att det var klockan 9....stackarn! Hon sa gråtandes till mig när jag hämta henne att jag inte kom. Snacka ont i magen jag fick! Nu har Tindra fått feber efter sprutan också. Uffe får vara hemma i morgon med henne. Jag har så sjukt mycket att göra på jobbet. Skulle bli stressad ifall jag hade behövt vara hemma!

Ja, just det! Jag var på pröva-på-ridning på Sorf. Moa rider där och idag på hennes lektion så fick dom ta med någon som vill rida. Jag och Helena, Moas kompis mamma tillika min vännina, skulle alltså rida.
Uppladdningen inför hoppa hoppla var att äta varsin semla på Johanssons. Gott!
Väl i ridhuset så var det hjälmprovning och mitt huvud är i storlek 53-54, det är litet. Såg flera barn som hade större storlek på sina hjälmar! Litet huvud innebär att jag inte får plats med så mycket oväsentligheter eller? Bara det som måste lagras i min hjärna får plats!
In i stallet och kolla in hästen jag skulle rida.....hjälp!!! vad hög den var! Blev skitans skakig! Moa lugna mig med att Bella, som hästen hette, är jätte lugn. Att hon är lugn, det räknar jag med att en ridskolehäst är. Men det som gjorde mig mest orolig var hur i helsicke ska jag komma upp?! Och att jag kommer få svindel eftersom jag är så höjdrädd.
Kom upp på hästen med hjälp av en trappstege. Benen skakade lite i början men ingen svindel. Jag till och med travade!!! Ridläraren förklarade att man ska räkna 1 2, 1 2 i trav och spänna låren när man ställer sig upp. Hallå...fatta inget blev 1, 1, 1 och hur i helsicke ska jag kunna spänna låren.
Vet ni var jag fick mest ont i studsandet? Jo, i benen runt m*ttan!! Varje gång man dunkade ner i sadeln så gjorde det så ont. Måste nog ha en liten kudde i trosan nästa gång jag rider! För nu funderar jag på att gå en nybörjarkurs som är 5 gånger! Det trots att jag inte höll på att komma ner från hästen. Det var det värsta med hela ridningen....höll på att få med mig hela sadeln och hamna under hästen!

TisDag!

Känt mig bakis hela dagen fast jag inte har druckit på flera månader. Måste vara handspriten som jag sprita händer med i går på akuten. Hade ju inte så mycket annat att göra där!
Lyckliga jag som har ett arbete där jag kan styra mina arbetstider själv! Därför gick jag hem efter 4 timmar och la mig och sov i 1 timme.
Tindra och jag var hos en kompis på eftermiddagen. Dom har en liten katttunge som heter Saken. Så gullig liten tisse med så gulligt namn. Fick så goda smörgåsar, tack Angelica!

Ankisarna och Matti är för gulliga. Wilda och Wille dom hoppar in i Mattis hus. Sen ligger dom där inne alla 3. Gick ut med mat till ankisarna men såg inga ankor. Ropa "popopop" som betyder nu är det mat men inte ett ljud ifrån dom. Går till Mattis hus och kikar! Väcker 3 djur som låg tillsammans och sov så hårt. För sov hårt måste dom ha gjort eftersom inte ens Mattis bjällra hördes pingla!


Inget kvällsmöte men .....

.....en sen kväll på akuten. Blev ingen hemmakväll i går utan 8 timmar på akuten. Moa trillade i skolan på dagen och slog i armbågen. In till V-ås för i Sala finns ingen läkare att gå till.
På vägen till akuten kommer jag på att jag inte har någon plånbok med mig. Har inte med den till jobbet och jag hade bara tänkt att vara i Möklinta hela dagen. Mötte upp Uffe i V-ås och fick pengar sen till akuten. Där blev vi fast i 8!! timmar, ja vi åkte till McD och handla middag som vi åt i väntrummet.
Efter dubbla röntgen omgångar som visade att inget var av så fick vi åka hem. Då var jag så trött att jag höll på att somna vid ratten under bilfärden hem. Men jag höll ögonen någorlunda öppna trots att jag åkte in i dimman flera gånger. Ja, riktigt in i dimman eftersom det var så mjölkigt att man bara såg 1 meter framför sig när man körde. Snacka det var skönt att få lägga sig i sängen....


RSS 2.0