Skrämmande!

Vad kommer hända med vissa delar av Sverige, syftar på förorterna!
Läser om upplopp, kravaller och bråk i förorterna. Vart har respekten för polisen tagit vägen? Gör någon fel och polisen kommer eller brinner det och brandkåren rycker ut så är det puckon som hindrar och kastar föremål mot de som ska skydda invånarna.
Var är alla vuxna? Äh, spelar ingen roll ifall dom vuxna i området kommer för dom står på puckonas sida!
Min son sa i dag att han måste flytta ifrån området han bor i, där vi också bodde förut.

Skrämmande att förorterna håller på att förfalla! Ja, förfalla och inget verkar de som måste bo kvar göra åt det. Dom som kan flyr och dom som bor kvar lever i en egen värld med egna regler och lagar.
Jag undrar??? Går det att göra något åt förfallet? Jo, om dom som bor i området vill det och slutar att dalta med puckona.
Det är upp till dom som bor där att tag i sina egna ungdomar. Lära sina barn ifrån att dom är små att det finns lagar och regler i samhället som ska följas. Lära barnen att polisen är till för att skydda medborgarna. Lära barnen att andra "vuxna" än dom i familjen får säga till dom vad som är fel eller rätt. Utan att som nu få hela familjer på sig!! Görs inte det så fine för mig! Bygg en mur runt områdena och låt dom leva sitt laglösa liv! Utan att samhället ansvarar eller skickar in polis för att hålla ordning.
Nu säger säkert många att men så går det inte till i Sverige, vi kan inte "skita" i några. Jo, tänkt att det kan man för dom har ju "skitit" i det svenska samhället!


Kommentarer
Postat av: fredrik

hellt ricktigt maria

2010-06-10 @ 18:42:26
Postat av: Sara och Fredrik

Förstår vad du menar Maria.. Inte kul med förorter, speciellt den du pratar om.. Det bästa beslutet jag någonsin gjort är att flytta därifrån, antar att ni tycker lika. Kram Sara

2010-07-25 @ 10:37:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0